Lüleburgaz Ticaret Ve Sanayi Odası Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğititm Merkezi Güncel İletişim Bilgileri

Lüleburgaz Ticaret Ve Sanayi Odası Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğititm Merkezi adres, telefon, faks v.b. güncel iletişim bilgileri listelenmektedir.

Lüleburgaz Ticaret Ve Sanayi Odası Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğititm Merkezi İletişim bilgileri:

Adres: GENÇLİK MAH. ADALET SARAYI YANI NO:17
Telefon: 02884153755
Faks: 02884153755
İlçe: LÜLEBURGAZ


Eğitim Hizmetleri ile ilgili ve Lüleburgaz Ticaret Ve Sanayi Odası Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğititm Merkezi ile ilgili Forum bölümümüzden bilgi, yardım ve bilgi alabilirsiniz.

İl, ilçe ve okul bazında resmi ve özel ilköğretim okullarının bilgileri ve ilköğretim programları başta olmak üzere konuyla ilgili diğer bilgilere ulaşmak için buraya tıklayınız.

İlköğretime elektronik kayıt işlemleri internet üzerinden de gerçekleştirilebilmektedir. Lüleburgaz Ticaret Ve Sanayi Odası Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğititm Merkezi Web sitesini meb.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

Bu sayfadan: Lüleburgaz Ticaret Ve Sanayi Odası Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğititm Merkezi telefon,adres ve diğer güncel iletişim bilgisine ulaşabilirsiniz.

Kategori: Eğitim / İlk ve Ortaöğretim Okulları / İlköğretim Okulları / İlköğretim Okulları Listesi / İlköğretim Okulları, Liseler, Öğretmen Evleri