Vakıfbank Umut Çocukları Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Yatılı İlköğretim Okulu Güncel İletişim Bilgileri

Vakıfbank Umut Çocukları Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Yatılı İlköğretim Okulu adres, telefon, faks v.b. güncel iletişim bilgileri listelenmektedir.

Vakıfbank Umut Çocukları Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Yatılı İlköğretim Okulu İletişim bilgileri:

Adres: YUNUS MAH.YUNUS CAD.NO:36 TOPSELVİ-KARTAL-İSTANBUL
Telefon: 02163896954
Faks: 02163896156
İlçe: KARTAL


Eğitim Hizmetleri ile ilgili ve Vakıfbank Umut Çocukları Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Yatılı İlköğretim Okulu ile ilgili Forum bölümümüzden bilgi, yardım ve bilgi alabilirsiniz.

İl, ilçe ve okul bazında resmi ve özel ilköğretim okullarının bilgileri ve ilköğretim programları başta olmak üzere konuyla ilgili diğer bilgilere ulaşmak için buraya tıklayınız.

İlköğretime elektronik kayıt işlemleri internet üzerinden de gerçekleştirilebilmektedir. Vakıfbank Umut Çocukları Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Yatılı İlköğretim Okulu Web sitesini meb.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

Bu sayfadan: Vakıfbank Umut Çocukları Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Yatılı İlköğretim Okulu telefon,adres ve diğer güncel iletişim bilgisine ulaşabilirsiniz.

Kategori: Eğitim / İlk ve Ortaöğretim Okulları / İlköğretim Okulları / İlköğretim Okulları Listesi / İlköğretim Okulları, Liseler, Öğretmen Evleri